1. PUNCT DE LUCRU ARAD
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Cometei Nr.1, Arad, Judet Arad, Cod postal 310201
b). Tel/Fax: 0356.417.253
c). Mobil: 0728.228.791

2.PUNCT DE LUCRU BRAILA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Soseaua Vizirului, km 9, Braila, Judet Braila
b). Tel/Fax: 0722.112.291
c). Mobil: 0728.291.498

3. PUNCT DE LUCRU CLUJ
DATE DE CONTACT:

a). Mobil: 0728.228.792

4. PUNCT DE LUCRU CONSTANTA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Cumpenei Nr. 2, Constanta Judetul Constanta
b). Mobil: 0728.873.193
c). Fax: 0341.428.384

5. PUNCT DE LUCRU CRISTIAN
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str.Eroilor, Nr.1, Comuna Cristian, Judet Brasov, Cod postal 507055
b). Fax: 0268.257.435
c). Mobil: 0728.228.769

6. PUNCT DE LUCRU JILAVA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Sabarului, Nr.3-5, Com. Jilava, Judet Ilfov, Cod postal 077120
b). Telefon: 0728.228.796
c). Fax: 021.450.16.21

7. PUNCT DE LUCRU ORADEA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Clujului Nr.170, Oradea, Judet Bihor
b). Mobil: 0728.228.792
c). Fax: 0259.416.417

8. PUNCT DE LUCRU PASCANI
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str.Garii, Nr.18, Pascani, Judet Iasi, Cod postal 705200
b). Tel/Fax: 0232.716.118; CFR: 96/205568
c). Mobil: 0720.200.343

9. PUNCT DE LUCRU SATU MARE
DATE DE CONTACT

a). Mobil: 0728.228.792

10.PUNCT DE LUCRU SCAIENI
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Aleea Fabricii, nr.1, Boldesti Scaieni, Judet Prahova
b). Mobil: 0730.583.235

11. PUNCT DE LUCRU SIMERIA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Atelierelor, Nr.32, Simeria, Judet Hunedoara, Cod postal 335900
b). Mobil: 0724.288.224
c). Fax: 0254.262.240

12. PUNCT DE LUCRU SLOBOZIA
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Soseaua Brailei Nr. 7, Slobozia, Judet Ialomita,Cod postal 920095
b). Fax: 0243.236.392
c). Mobil: 0728.228.793

SUCURSALE
1.Sucursal Pascani
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str.Garii, Nr.18, Pascani, Judet Iasi, Cod postal 705200
b). Tel/Fax: 0232.718.325 / 0232.716.118
c). Mobil: 0722.214.563

2.Sucursala Simeria
DATE DE CONTACT:

a). Adresa: Str. Atelierelor, Nr.32, Simeria, Judet Hunedoara, Cod postal 335900
b). Mobil: 0724.300.431